Sponsor mij blij!

Enthousiast geworden van mijn verhaal en wilt u een bijdrage leveren aan mijn weg naar Rio 2016?

Of u nu enthousiast bent geworden door mijn columns met liefde te lezen, door verlekkerd mijn recepten te bekijken en hopelijk ook zelf te maken of omdat u denkt dat ik een meerwaarde kan betekenen voor de uitstraling van uw bedrijf. Ik ben op zoek naar u!

Topsport is zwaar, maar nog moeilijker helaas is de financiering van Topsport. Het goede nieuws? Alle kleine beetjes helpen. Vandaar dat ik hoop dat u mijn weg naar de olympische spelen in Rio, maar hopelijk nog veel verder, kunt ondersteunen. Dit is mogelijk in de vorm van een klein tot groot bedrag, het voorzien in (sport)benodigdheden, het voorzien in voeding(supplementen) en zelfs door enthousiast op wedstrijden langs de baan te staan. En als ik zeg alle kleine beetjes, bedoel ik ook echt klein, al is het €10,00  voor een healthy avondmaal, dat u zelfs mag kiezen. ;)

Voor niets gaat de zon op, dus doe ik graag wat terug. Dit zou bijvoorbeeld kunnen in de vorm van atletiekclinics, voedingsclinics, een column op uw website of in een (week/maand)blad, een handgeschreven favoriet recept of verzin zelf een leuke uitdaging.
Ook neem ik u graag op in mijn sponsor Wall of Fame op deze website. Mocht u met uw geldbedrag mij in een specifiek doel willen sponsoren, bijvoorbeeld een nieuw hardloopshirt, dan zal ik dit ook nog op een ludieke wijze in mijn social media kanalen laten blijken.

Sponsort u mij blij? Neem gerust contact op via het contact formulier, via Twitter of via Facebook.