Studenten Sportvrouw van Amsterdam!

Posted by on mrt 7, 2014 in Sport | 0 comments

Studenten Sportvrouw van Amsterdam!

Whoeeeehoee, ik ben verkozen tot Studenten Sportvrouw van Amsterdam. Natuurlijk een grote eer, zeker gezien de winst vorig jaar naar Eva Lubbers ging, na haar deelname aan de Olympische Spelen. En natuurlijk heel mooi dat we de prijs zo binnen de atletiek houden.

Het Studenten Sportgala is in het leven geroepen om te laten zien dat topsport en studeren een combinatie is die gewoon mogelijk is. Een erg goed initiatief vind ik zelf als studerende en daarnaast zelfs werkende topsporter. Want het is niet alleen mogelijk, maar steeds meer ook noodzakelijk.

Ik was samen genomineerd met roeister Kirsten Lanz en sportklimmer Nikki van Bergen. Drie uiteinlopende sporten en gelukkig was mijn zilver op EK<23, mijn Nederlandse titel en Nederlands record <23 genoeg om de titel Studenten Sportvrouw van Amsterdam mee naar huis te mogen nemen samen met het mooie glazen beeld dat daarmee gepaard gaat en de bloemen en bubbels niet te vergeten.

Dan toch een kritische noot. Ik snap dat het studentenleven ver verwijderd is van de mijne als sporter, maar toch was het wel fijn geweest als het gala een klein beetje meer sportminded was geweest. Lees, niet oom 22:15 pas de prijzen uitreiken, het spannendste drankje op de kaart zonder alcohol niet appelsap is en gelegenheid om te zitten. ( Dat dan wel weer een beetje omdat de avond dan wat meer verdraagbaard is op mijn killer heels. ;) )

Al met al blijft het een super initiatief en een mooie prijs om in de wacht gesleept te hebben! Tot volgend jaar?

En dan nu wat party pics. ;)

IMG_2266

Studenten Sportvrouw en Sportman van Amsterdam

IMG_2261

Mijn date en fanclub van de avond

IMG_2265

De genomineerde sportvrouwen en prijsuitreiker.

 

 


« Vorige Volgende »

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>