Winter is coming

Posted by on okt 8, 2013 in Sport, Trainingen | 0 comments

Winter is coming

Winter is coming? Het is pas net herfst? Ja, dat klopt helemaal, maar qua trainingstermen begint het winterseizoen weer. De evaluaties zijn geweest, de plannen gesmeed en nu staan we aan de start van de wintertrainingen. Oftewel we gaan weer aan de bak! In oktober gaan we starten met negen trainingen in de week en in november worden dit er tien.
Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik het er in de periode na het EK<23 eens even lekker van genomen heb en dus niet zo heel veel gedaan heb. Ja in september ben ik weer netjes op komen draven voor de gezamenlijke trainingen in Amsterdam, maar dat waren er maar twee per week. Van twee trainingen per week naar negen per week. Uitrekenen hoeveel spierpijn ik daarvan ga krijgen, daar durf ik niet eens aan te beginnen.
nov+decMisschien had ik de trainingen al iets eerder moeten opbouwen hoor ik mezelf nu denken, maar daar ligt een klein probleempje, ik kan gewoon niet starten zonder een mooie planning gemaakt te hebben. Het is net als bij studeren, ik moet eerst een weekplanning hebben gemaakt met wat ik dag tot dag af moet hebben en dan komt het helemaal goed. Ik overschat mijn leer capaciteiten van een dag weleens, maar het merendeel heb ik uiteindelijk geleerd. Dat werkt dus blijkbaar ook zo met trainen, want hoe vaak ik me ook bedacht heb dat ik misschien even een sportschool lesje moet gaan volgen, het is nu begin oktober en de sportschool heb ik afgelopen maanden niet gezien.
Dus vandaar dat ik mijn weekplanning in een mooi schema heb gezet. Eentje voor de maand oktober en eentje voor de maanden november en december.  Gewoon ouderwets op papier, inclusief fluorescerende marker kleurtjes.


« Vorige Volgende »

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>