ZILVER OP EK < 23 in nieuw PR.

Posted by on jul 13, 2013 in Sport, Wedstrijden | 0 comments

ZILVER OP EK < 23 in nieuw PR.

BIANCA BAAK WINT ZILVER OP HET EK <23 JAAR! Met een fantastisch nieuw PR van 56.75s, bleef ze in een spannende finale concurrentes uit Frankrijk, Oekraïne  en Polen voor. In de series had Bianca haar PR al van 58.33s naar 57.58s gebracht. De zilveren medaille was loon na KEIHARD werken, want dit seizoen bleef Bianca tot 4x toe net boven de limiet van 58.88s.

Met een fenomenale eindsprint op de laatste 100 meter haalde ze drie loopsters in. Bianca: “Ik loop hier gewoon met de snelste vrouwen mee, als ik in Nederland 2 seconden voor lig op de rest van het veld lukt het mij niet zulke toptijden als hier te lopen. Na de laatste horde wist ik dat het zilver zou worden. Na de series dacht ik mee te kunnen strijden voor brons. Ik ben zo blij dat ze mij hebben laten gaan naar dit toernooi. Ik heb mij goed kunnen voorbereiden in aanloop naar Tampere.” Bianca klimt wederom een paar plaatsen op de eeuwige ranglijst aller tijden en passeert Mirian Knijn en Sanne Verstegen; ze staat nu vijfde achter de legendarische atletes Ester Goossens, Gretha Tromp, Marjolein de Jong en Olga Commandeur.

Bekijk hier de reactie van Bianca:

 


« Vorige Volgende »

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>