Topsport Amsterdam

Topsport Amsterdam helpt topsporters in Amsterdam op verschillende manieren.  Dit doen zij door samen te werken met een netwerk van bedrijven en organisaties om zo verschillende faciliteiten te kunnen aanbieden. Dankzij Topsport Amsterdam maak ik dankbaar gebruik van de volgende faciliteiten:

index2Bij Groenhof Optiek in Amstelveen krijg ik elk jaar een oogonderzoek en gratis lenzen. Zonder bril of lenzen ben ik helaas redelijk blind en dus zijn beide erg noodzakelijk. Mijn bril is fashionably groot en dus totaal niet handig met sporten. Vandaar dat ik super blij ben met de lenzen via Groenhof optiek.
www.groenhofoptiek.nl

Bij sportschool Club West in Osdorp doel ik een deel van mijn krachttrainingen. Club West is een ruime en moderne sportschool met veel faciliteiten. Ze hebben een grote “kuil” die ideaal is om te rekken, core te trainen en circuitjes te doen. Daarnaast ga ik, voornamelijk in de wintermaanden, na mijn training relaxen in de sauna en eventjes onder de zonnebank.
www.usc.uva.nl/clubwest/

Via Topsport Amsterdam heb ik ook mijn huidige woning gekregen. Een jaar geleden was ik op zoek naar woonruimte in Amsterdam en na drie maanden had ik een kamer. Mijn huis ligt in het midden van beide atletiekbanen waar ik train, dichtbij het station en heeft een keur aan supermarkten voor de deur. Ideaal!

Daarnaast heb ik afgelopen jaar een geheel traject afgelegd bij een Mental Coach. Dit traject heeft mij mentaal grote stappen doen zetten en mentaal een stuk sterker gemaakt.

index
www.topsportamsterdam.nl