Bobble Sport

Posted by on okt 5, 2013 in Tips & Tricks, Voeding | 0 comments

Bobble Sport

Nederland heeft het beste kraanwater ter wereld en daar is het trots op, toch bevat ons kraanwater nog relatief veel geneesmiddelen. Aangezien ik bijna alleen maar (kraan)water en thee drink zit dit me, sinds ik dit kleine feitje gelezen heb, een beetje dwars. Ook blijken de plastic flesje waar je normaal je water in koopt helemaal niet geschikt te zijn voor hergebruik. Iets in de richting van, als je hem opent en er komt zuurstof bij, dan breekt het flesje langzaam af en dat belandt dan lekker in je water!

Nu heb ik het heft in eigen handen genomen en de bobble gekocht! De bobble filtert je water met een koolstoffilter die chloor en andere organische bacterien uit je water verwijdert. Ik weet dan weer niet zeker of geneesmiddelen ook worden gefilterd, maar hé het geeft een goed gevoel. Dit flesje breekt in ieder geval niet langzaam af in het water dat ik drink.

image[1]Toevallig in de aanbieding bij de Bijenkorf met de Dol Dwaze Dagen, dus dit was heel mooi meegenomen. Ik heb de nieuwste versie van bobble, de bobble sport gekocht. Er past 750ml in en ik heb hem in een mooi blauw kleurtje uitgekozen. Aangezien er korting was heb ik meteen twee extra filters gekocht, deze moet je namelijk ongeveer elke 2 maanden vervangen. Ik moet zeggen dat ik het gevoel heb dat het water wel een beetje anders smaakt. Dit kan natuurlijk liggen aan mijn wil om er in te geloven, maar het lijkt inderdaad schoner.
Op hun website zag ik dat ze ook een kan hebben met een filter en die lijkt me ook wel erg handig aangezien ik niet altijd uit een fles drink. Wie weet, als deze bobble heel erg bevalt, dan ga ik de kan ook halen.

 

Voor meer info zie:  www.waterbobble.nl

 

 

 


« Vorige Volgende »

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>