Joseph Joseph Cups

Posted by on okt 8, 2013 in Tips & Tricks, Voeding | 0 comments

Joseph Joseph Cups

Wanneer je een beetje into baking begint te worden merk je al snel één ding: alle amerikaanse recepten gebruiken cups! Zoals wij ml, gram, lepel en een snufje gebruiken, gebruiken zij cups, teaspoon en tablespoon. Aangezien ik totaal niet gewend was om met cups te werken begon de zoektocht naar omrekentabellen.

Deze zijn gelukkig redelijk makkelijk te vinden, daar ligt dan ook niet het ‘probleem’. Het ‘probleem’ ligt hem erin, dat het gewoon super irritant afmeten is in een maatbeker. Cups daarentegen zijn zo ontzettend handig, je kiest de juiste cup, vult de cup, strijkt de cup af en tadaá je bent klaar. Geen gepriegel met is het al bij het randje, welke maatrandje moest ik nou hebben, hoeveel gram is het in milliliter. Nee, gewoon één handig systeem of een product nou vloeibaar of vast is. Ik vind het heerlijk, lang leve de Amerikanen!
IMG_1090Nu heb ik dat van de cups niet helemaal zelf bedacht, een vriendin Esther wees me erop. En ook nog eens op de meest leuke kleurrijke cups van het merk Joseph Joseph. De Nest cups bevat vijf verschillende cups, 1 cup, 1/2 cup, 1/3 cup, 1/4 cup en een tablespoon met daarin nog een randje voor teaspoon.

Ik ben in ieder geval helemaal verliefd op deze cups, jij ook? Dan heb je deze week geluk, want ze zijn toevallig in de aanbieding bij de Albert Heijn met 25 procent korting!


« Vorige Volgende »

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>