Review: Juice Plus Eiwitpoeder + Voedingssupplementen

Posted by on jun 18, 2014 in Tips & Tricks, Voeding | 0 comments

Review: Juice Plus Eiwitpoeder + Voedingssupplementen

Al een tijdje gebruik ik nu het eiwitpoeder en de voedingssupplementen van Juice Plus. Een voor mij redelijk onbekend merk en ik ben er via een oud klasgenootje mee in aanraking gekomen. Ik ben niet heel erg fan van eiwitshakes. Ik gebruik eiwit poeder dan ook over het algemeen in baksels en mijn havermout ontbijt. Het liefst heb ik ze hierom lekker smaakloos. De Juice Plus complete (Eiwitpoeder) is verkrijgbaar in vanille en chocolade. Ik gebruik altijd de vanille versie en ben erg tevreden. Ik gooi elke ochtend een schep in mijn havermout ontbijt en ik merk er niets van. Geen nare bijsmaak, geen suiker overdose, gewoon havermout ontbijt. Perfect dus!

IMG_2469

Op hun website geven ze aan dat de Complete:

plantaardige eiwitten met hoge biologische waarde heeft

+ hoog relatief eiwitgehalte (Cal%)

+ vezels

+ mineralen en vitaminen

+ zonder kunstmatige zoet-, kleur- en smaakstoffen

+ lage glykemische index (GI)

+ glutenvrij.

Klinkt erg goed. Het plantaardige eiwit bestaat wel voor een deel uit soja, wat ik zo veel mogelijk probeer te vermijden, dus dit is een klein nadeel. Het zonder kunstmatige zoetstoffen statement lijkt een beetje raar aangezien het tweede ingrediënt op de ingrediëntenlijst fructose is. Dit komt omdat de complete niet alleen bestaat uit eiwit, maar ook uit fruit en groente! Hier merk je dus niets van en dit eiwitpoeder is dan ook lang niet zo zoet als andere eiwitpoeders die ik vroeger gebruikt heb. (Ik heb één keer zulk eiwitpoeder geprobeerd in mijn ontbijt en ik kreeg die zoete hap echt niet weg) Verder zijn er een hoop mineralen, vitamines en vezels toegevoegd, wat zeker een groot pluspunt is.

 

IMG_2467

 

Naast de complete heb ik ook de Juice Plus Premium Capsules geprobeerd. Dit zijn niet gewoon vitaminesupplementen, maar voedingssupplementen inclusief de vezels. Er zijn drie verschillende soorten capsules: groente, fruit en bessen. Bestaand uit:

  • appel, sinaasappel, ananas, veenbes, acerola kers, perzik, papaja, dadel, pruim
  • wortel, peterselie, biet, broccoli, kool, boerenkool, tomaat, spinazie en knoflook
  • concord druif, blauwe bosbes, bosbes, braam, vlierbes, framboos, veenbes, rode en zwarte bes

Dat is een hele hoop groente en fruit in een capsule. Ik eet redelijk wat groente en fruit weg, maar er zijn altijd dagen waarop je net even wat minder of niets binnen krijgt. Vooral daarom vind ik deze capsules fijn, zodat je in ieder geval iedere dag iets binnen krijgt ook al is het geen algehele vervanging van.

Geïnteresseerd geraakt en meer lezen:  www.juiceplus.nl/+tz13712

 


« Vorige

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>